Aktuell yoga
Yoga Ramlösa Bad

Tågaborg

  

Höstens kurser på Föreningsgatan börjar i vecka 36.


Pris: 1560:-/13 ggr. Då har du alltid din plats garanterad.


Är du inte säker på att du kan komma alla gånger kan du istället köpa klippkort. Pris: 650:-/5 klipp eller 910:-/7 klipp. Du bokar sedan in dina tillfällen själv via bokningsknappen eller genom att kontakta mig.


Klippkort och kurser köper du via e-mail till: ylva.flennegard@yviva.se

eller använd kontaktformuläret. Fakturan kommer sedan via e-mail och du betalar (med BG eller Swish) och får kvitto av mig, som du kan använda till din friskvårdspeng. 


Med klippkortet kan du sedan boka in dig själv via bokningsknappen nedan (eller genom att kontakta mig så bokar jag in dig).


Du kan även boka per gång. Pris: 140:-/tillfälle.


Mattor, block, bolster och filt finns att låna ifall du behöver. Salen har plats för 9 deltagare.


Tveka inte att höra av dig ifall du har frågor! Hathayoga: Positioner och sekvenser i kombination med yogisk andning. Mina klasser i hathayoga syftar till att skapa balans i kropp och själ och vi går igenom hela kroppen.


Avslappningsyoga: En mjukisvariant på hathayogan, där vi håller lågt tempo och har extra mycket fokus på andningen. Extra lång avslappning i slutet samt en andnings-meditation.

 

Yinyoga: sittande och liggande yogaställningar som vi håller 3-5 minuter med fokus på kroppens yinpartier som bindväv, ligament, leder och inre organ. En mycket lugn och mindfull yogaform, speciellt bra för den som är stel och/eller känner sig stressad. Det finns mattor, filtar, block och bolster i salen, men du får gärna ha med dig egen utrustning.

 

           

Ramlösa

Kurs i hathayoga

Höstens kurs i hathayoga, von Platens Allé, börjar vecka 36. Anmäl intresse via e-mail: ylva.flennegard@yviva.se eller använd kontaktformuläret. Lämna namn, adress, telefonnummer och e-mailadress. Jag fakturerar dig via e-mail och du betalar sedan enkelt till bankgiro eller via Swish. Kvitto får du av mig så snart du har betalat och detta kan du använda till din friskvårdspeng om du har en sådan via arbetet. Pris: 840:-/12 ggr - Medlemmar i HSB Brunnsparken betalar 760:-. Ta med egen matta eller annat underlag.