Aktuell yoga
Yoga Ramlösa Bad

Tågaborg

  Klippkort/boka per gångYogan på Föreningsgatan håller på tom vecka 23 och börjar igen i vecka 33. Mattor, block, bolster och filt finns att låna ifall du behöver. Salen har plats för 9 deltagare.


Vid terminens start kan du boka yogan som en kurs. Då har du alltid din plats garanterad. Är du inte säker på att du kan komma alla gånger kan du istället köpa klippkort. Pris: 910:-/7 ggr. Detta görs via e-mail till: ylva.flennegard@yviva.se

eller använd 

kontaktformuläret. Du betalar via faktura (BG eller Swish) och får kvitto av mig, som du kan använda till din friskvårdspeng. 


Sommarppriser tom v.23:

Just nu kan du även köpa 

klippkort för färre antal gånger (kan användas även i höst):

390:-/3 ggr eller

650:-/5ggr


Du kan också välja att boka

per gång, just nu till sommarpris: 130:-/klass och betala via Klarna.


Enskilda pass kan bokas här:

 Hathayoga: Positioner och sekvenser i kombination med yogisk andning. Mina klasser i hathayoga syftar till att skapa balans i kropp och själ och vi går igenom hela kroppen.


Avslappningsyoga: En mjukisvariant på hathayogan, där vi håller lågt tempo och har extra mycket fokus på andningen. Extra lång avslappning i slutet samt en andnings-meditation.

 

Yinyoga: sittande och liggande yogaställningar som vi håller 3-5 minuter med fokus på kroppens yinpartier som skelett, bindväv, ligament, leder och inre organ. En mycket lugn och mindfull yogaform, speciellt bra för den som är stel och/eller känner sig stressad. Det finns mattor, filtar, block och bolster i salen, men du får gärna ha med dig egen utrustning.

 

           

Ramlösa

Anmälan till kurs i hathayoga

Höstens kurs i hathayoga, von Platens Allé, börjar vecka 36. Anmäl intresse via e-mail: ylva.flennegard@yviva.se eller använd kontaktformuläret. Lämna namn, adress, telefonnummer och e-mailadress. Jag fakturerar dig via e-mail och du betalar sedan enkelt till bankgiro eller via Swish. Kvitto får du av mig så snart du har betalat och detta kan du använda till din friskvårdspeng om du har en sådan via arbetet. Pris: 840:-/12 ggr - Medlemmar i HSB Brunnsparken betalar 760:-. Ta med egen matta eller annat underlag.