Aktuell yoga

Yviva Hälsoutveckling

 

Yogastudion på Örebrogatan 32 är liten och mysig. Här tar jag emot grupper på nio personer. Mattor, filtar, block och bolster finns att låna. Omklädningsrum finns. Yogapassen är 60 minuter långa. Möjlighet finns att ta igen missade gånger på andra pass ifall du anmäler att du tänker vara frånvarande. Anmäl via mail, sms eller telefon.

 

 


Örebrogatan 32

Preliminärt höstschema

Måndag 18.30 - Avslappningsyoga

Tisdag 16.30 - Avslappningsyoga

Tisdag 18.30 - Hatha Yoga

Onsdag 10.30 - Avslappningsyoga

Onsdag 17.30 - Hatha Yoga

Torsdag 10.30 - Avslappningsyoga

Lördag 10.30 - Hatha Yoga jämn vecka

Lördag 10.30 - Yin Yoga ojämn vecka


På grund av covid-19 är ingenting ännu bestämt angående kursstart.


För närvarande hålls de flesta pass utomhus alternativt kan du boka in dig privat eller i små grupper om max tre personer. Priser: 70:-/utomhuspass, 300:-/yogatimme i studion. 

Avslappningsyoga: en lugnare och mjukare variant av hatha yoga med enklare positioner och fokus på att varva ner och hitta stillheten inom oss. Vi avslutar med avslappning i Savasana och en andningsmeditation.

 

Hatha Yoga: ett mera dynamiskt pass än avslappningsyogan, där vi tränar positioner och sekvenser i kombination med yogisk andning.


Yinyoga: sittande och liggande yogaställningar som vi håller 3-5 minuter med fokus på kroppens yinpartier som skelett, bindväv, ligament, leder och inre organ.


Terminspris: 1200:-/12 ggr, drop-in 120:-/pass (100:- ifall du redan är inskriven på någon av övriga kurser) eller köp ett klippkort för 550:-/5 ggr


  

 

 

Övrig yoga

 

 

Yoga på arbetsplatsen:

Förlägg ett yogapass till arbetsdagens början eller slut eller kanske på lunchen. Kontakta mig för mer information.

 

Foto från Inter IKEA Systems Service AB

 

 

Utomhusyoga i Ramlösa Brunnspark, Lövsalen:


Brunnsparken: Hatha Yoga torsdagar 18.30-19.45.

Vi håller till i kvartersgårdens sporthall, von Platens allé 77. Pris 700:-/12 gånger. Ta med egen matta. Detta är föreningsverksamhet i samarbete med HSB och ABF, därför det låga priset. Medlemmarna i HSB Brunnsparken har företräde, men lokalen är stor så det finns plats för fler. Hör av dig via e-mail, telefon eller sms om du är intresserad. 

ylva.flennegard@yviva.se

0733-70 27 65

Copyright  ©  All Rights Reserved